Tietoja meistä

Tietoa FootActive

FootActive Norden on FootActive International Ltd:n jakelija yksinoikeudella.

FootActive on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia ortopedisia pohjallisia, jotka korjaavat jalkaterät luonnolliseen asentoonsa ja auttavat vakauttamaan jalkaterät ja ryhdin.

FootActiven korkealaatuiset pohjalliset ovat useiden vuosien kokeilujen ja biomekaanisen tutkimuksen tulos. Käytämme uusinta tekniikkaa, kuten kävelyanalyysia ja edistynyttä CAD/CAM-suunnittelua. FootActiven tuotteet ovat korkeinta laatua, ja ne on muotoiltu antamaan käyttäjälle paras mahdollinen kävelymukavuus.

FootActive perustettiin vuonna 2006 Australian Queenslandissa.

FootActivella on toimipaikat Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Saksassa, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa. Viemme tuotteita myös mm. Ranskaan, Italiaan, Tanskaan, Norjaan, Suomeen, USA:han, Kanadaan, Etelä-Afrikkaan ja Etelä-Koreaan.

Luonnollinen askellus

Ihmisen jalkaterä on ”rakennettu” kävelyyn luonnollisella pehmeällä alustalla, kuten ruohikolla, mullassa ja hiekalla. Luonnollisella alustalla käveltäessä maaperään syntyy painauma, joka tukee jalkaholvia ja stabilisoi kantapäätä.

Nykyisin vietämme kuitenkin suurimman osan ajasta epäluonnollisilla, kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten betonilla ja lattialla. Saadakseen kosketuksen alustaan jalkojen on litistyttävä ja mentävä kierteelle. Toisin sanoen jalkaterät mukautuvat alustaan. Tätä kutsutaan ylipronaatioksi (jalkaterä kiertyy sisäänpäin ja jalkaholvi romahtaa).

Jalkaterän luonnollisen painauman kadottaminen on aiheuttanut uudenlaisia moderneja kipuja ja vammoja.

Ylipronaatio on useiden jalkavaivojen merkittävin aiheuttaja. Tällaisia ovat esimerkiksi kantapääkipu ja kantaluupiikki (plantaarifaskiitti) ja jalkapöydän kipu (metatarsalgia). Koska jalkaterät ovat ryhdin perusta, jalkavaivat voivat vaikuttaa koko kehoon ja olla särkevien säärien, polvikipujen ja myös alaselkäkipujen taustalla.

Australian autiomaissa yli 40 000 vuotta vaeltaneet aboriginaalit ovat inspiroineet FootActivea kehittämään lukuisia pohjallisia, jotka muistuttavat ihmisen luonnollista jalanjälkeä.

FootActiven pohjalliset suuntaavat jalkaterät takaisin luonnolliseen asentoonsa. Se puolestaan auttaa lievittämään tavallisia jalkavaivoja ja parantamaan ryhtiä. FootActiven ainutlaatuinen anatominen muotoilu antaa laadultaan lääkinnällisen tuen ja erinomaisen vaimennuksen – mukavuutta koko päiväksi.

Tehtävämme on tarjota asiakkaillemme tehokas ratkaisu biomekaanisiin ongelmiin suuntaamalla heidän jalkateränsä niiden luonnolliseen asentoon. Näin kipu lievittyy tai poistuu, ja ihminen saa jälleen mahdollisuuden aktiiviseen ja terveelliseen elämäntyyliin.