Korkokenkien ortopediset pohjalliset

Jalkateräspesialistien kanssa keskusteltaessa tulee selväksi, että naisten muotikenkiin on lähes mahdotonta kehittää pohjallisia. Mittatilauspohjalliset ovat usein liian kömpelöitä ja jäykkiä kapeisiin naisten kenkiin. Koron korkeuden vuoksi korkokenkien pohjallisten pitää olla sekä joustavia että melko ohuita, jotta jalkaterä ei nouse liian ylös kengässä ja liu’u ulos kengästä käveltäessä.

FootActive Catwalk: kävele mukavasti koko päivä matalissa tai korkeissa koroissa

Catwalk-pohjalliset sopivat kaikentyyppisiin naisten muotikenkiin. Ne jakavat kehon painon tasaisesti koko jalkaterälle ja pienentävät päkiän painetta ja hankausta. Iskuja vaimentavasta PU-materiaalista valmistetuissa laadukkaissa pohjallisissa on sisäänrakennettu jalkapöydän korotus ja matala pituussuuntainen jalkaholvin tuki. Ohuen muotoilunsa ansiosta Catwalk-pohjalliset sopivat korkeakorkoisiin avokkaisiin, matalakantaisiin kenkiin, sandaaleihin, kantahihna-avokkaisiin ja saappaisiin.

Annmarie O’Connor, brittiläinen muodista kirjoittava freelance-toimittaja, kirjoittaa hyvin FootActive Catwalkista blogissaan: ”Pistin pohjalliset Sam Edelman -saappaisiini ja lähdin shoppailemaan. En tuntenut minkäänlaista kipua. Erona tavallisiin geelipohjallisiin nämä vaahtomuovipohjalliset kohottavat jalkaholvia ja muotoutuvat oman jalkaterän mukaan siten, että ne eivät mene vekeille kengissä.”

Korkojen ongelmat

Korkeilla koroilla kävellessä suurin osa vartalon painosta asettuu jalkaterän etuosan päälle, jolloin jalkapöydän rakenne voi romahtaa. Näin syntyvä ylimääräinen kuormitus ja hankaus saattavat aiheuttaa tyypillisiä jalkaterän ongelmia, kuten päkiäkipuja, polttavaa kipua jalkaterän alla (metatarsalgia), kovettumia ja liikavarpaita – jopa säärikipua ja säärten väsymistä.

catwalk-ongelma-ratkaisu

Ratkaisu: painon jakautuminen tasaisemmin 

Catwalk-pohjalliset tukevat jalkaholvia ja jakavat kehon painon uudelleen. Entistä tasaisempi painon jakautuminen tarkoittaa, että päkiälle tulee vähemmän painetta ja kuormitusta. Näin kävely on mukavampaa!

FootActive Catwalk sopii naisille, jotka kärsivät päkiäkivuista (metatarsalgia), Mortonin neuroomasta, kovettumien ja liikavavarpaiden aiheuttamasta ylimääräisestä kuormituksesta tai väsyneistä, kipuilevista sääristä. Joustava sisäpohjallinen sopii useimpiin naistenkenkiin, kuten avokkaisiin, sandaaleihin ja saappaisiin, joissa on matala, keskikorkea tai korkea korko. Pohjallisia voi käyttää myös kapeissa, matalissa kengissä, kuten ballerinoissa.

Tuotteen ominaisuudet

  • Pohjallisen ovat kehittäneet australialaiset jalkateräspesialistit
  • Valmistettu iskuja vaimentavasta korkealaatuisesta P.U.-materiaalista
  • Pehmeä veluuripinta super-mikrokuitua
  • Matala pituussuuntainen jalkaholvipohjallinen
  • Sisäänrakennettu jalkapöydän korotus
  • Jakaa kehon painon tasaisesti koko jalkaterälle, mikä pienentää jalkaterän etuosan painetta ja hankausta
  • Sopii useimpiin naistenkenkiin, kuten sandaaleihin
  • Itsekiinnittyvä pinta pohjassa estää pohjallisen liukumisen